Meisje eet appel
Apps

Nutricount OnlineNutriCount Online is een programma voor het bereken van voedingswaarden voor professionals, dat Scriptum zelf heeft laten ontwikkelen en op de markt brengt.
Het is ontwikkeld voor iedere professional die een uitgebreide analyse van recepten, dagmenu’s of weekmenu’s wil hebben. Diëtisten, voedingskundigen, gewichtsconsulenten, artsen, studenten Voeding en Diëtetiek…. iedereen die inzicht wil hebben in de exacte voedingswaarden van recepten of menu’s kan met NutriCount Online aan de slag. NutriCount Online geeft niet alleen de waarden van energie en macronutriënten weer, maar presenteert ook analyses van alle microvoedingsstoffen.
Nutricount OnlineNutriCount Online werkt met de gegevens van het Nederlandse Voedingsstoffen (NEVO) bestand van het RIVM. Het meest recent beschikbare bestand vormt de database. Dit betekent dat er voedingswaardeanalyses van circa 2.800 voedingsmiddelen zijn opgenomen. Binnen NutriCount Online is dit bestand binnen elke licentie verder aan te vullen met eigen voedingswaardegegevens.
Meer informatie: www.nutricount.nl