Meisje eet appel
nieuws
Samen eten

Karine schreef samen met internist prof.dr. Hanno Pijl van het LUMC het boek "Diabetes type 2? Maak jezelf beter". Het is geschikt voor iedereen met diabetes type 2, of met een verhoogd risico op deze aandoening. In 10 stappen leren mensen met diabetes omschakelen naar een andere manier van eten en leven. Denk aan het eten van minder koolhydraten en meer vet, minder stress en meer bewegen. Diëtisten kunnen hun cliënten begeleiden met dit boek als hulpmiddel. In het boek staan ook veel lekkere recepten en dagmenu’s! Het boek wordt aanbevolen door de Diabetesvereniging Nederland.

Te bestellen in de webwinkel van PuurGezond en te koop bij boekhandels en Bol.com.

 
Eet meer! Lekker in je vel met PuurGezond

Eet meer! Lekker in je vel met PuurGezondWeg met bizarre eetregels en beperkingen! Want juist door méér te eten kun je gezond blijven, op gewicht blijven en je energiek voelen. In dit boek lees je hoe je voortaan geniet van je eten, zonder je nog zorgen te maken of het allemaal wel mag of verantwoord is. PuurGezond eten is het antwoord, een manier van eten die puurder en natuurlijker is, op de manier die precies bij je past. En intussen geniet je volop van heerlijke smoothies, snelle lunchsalades, zelfgebakken taart, notenmuesli en alle andere lekkere recepten.

Karine Hoenderdos
19,95
Te bestellen in de webwinkel van PuurGezond

 
PuurGezond! Slank in 8 stappen

PuurGezond! Slank in 8 stappenDit boek laat zien dat je soepel kunt omschakelen naar een natuurlijk eetpatroon dat puur gezond is. In het 8-wekenplan verander je stap voor stap je eetgewoonten. Binnen 8 weken eet je gezonder, lekkerder en puurder. Terwijl het je nauwelijks meer tijd kost. Je winst: minder gewicht, meer energie en meer plezier in eten.

Karine Hoenderdos
19,95
Te bestellen in de webwinkel van PuurGezond

 
Groeien als kool

Groeien als koolChristel Vondermans schreef dit boek voor medewerkers in de kinderopvang, docenten en andere professionals in de zorg voor kinderen. Maar ook voor ouders is dit een prettig boek, omdat het zo praktisch is. Groeien als kool laat zien waaruit een gezonde kindervoeding bestaat. Van borst- en flesvoeding, via de eerste hapjes tot een gezonde voeding voor 13-jarigen.

Christel Vondermans
25,95
Te bestellen via Bol.com